onsdag den 12. januar 2011

Natmarked og par 5 hul på 610 meter


Denne delikatesse lignede meget de forbistrede gåsebiller, jeg har i græsplænen - men en smule mere lækre!

Jeg har naturligvis taget fotoudstyr med til enhver situation - her er vi klar til det store gruppebillede.

Par 5 hul: Gregers slår sit tredie slag på de 610 meter og kom nær green!
Der var mange "vilde" dyr på banen - havørn, bison osv. - og et par kykkeliky'er.

Vorherre har helt sikkert haft det sjovt, da han skabte de mange arter af palmer!

- for ikke at tale om primadonnaer!



I aftes fik vi lodgens chauffør til at køre os ind til Pak Chong, som er en lidt større by i nærheden. Lodgens chef, som er englænder, havde anbefalet en restaurant, som lå i et meget specielt kvarter ned til en flod. Det var sikkert udmærket mad efter lokale forhold - men faktisk kunne vore sarte ganer ikke klare det. Der var tre krydderier, som gik igen: Chili, chili og atter chili! Men en herlig oplevelse alligevel, selv om vi ikke blev helt mætte.
Vi besøget byens kendte natmarked - med alskens herligheder i lækre larver, biller, frølår, græshopper og pandekager. Samt en guds velsignelse af kopivarer.
I dag var det tidligt op for at spiller på Bonanza banen - en lidt ældre, men flot bane. Spændende også. Bl.a. var der et par 5 hul på 610 meter. De fleste i Danmark er ikke meget over 500 meter! Vi måtte bruge 6 slag for at komme i hul!
Ivan var igen i dag den bedste med 73 slag netto.
Vi forsøget os med en frokost i klubbens restaurant - men sprogforbistringen var fremherskende! Såvel caddier som restaurationspersonale og chauffører er totalt uden europæiske sprogkundskaber her. Til trods for, at de lever af turister. Vi måtte opgive flere ting alene af den grund. Og nogle af os måtte igen lide den tort ikke at kunne klare chilien - og dermed hovedparten af måltidet.
Heldgvis får vi fremragende betjening og mad her på Eco Valley Lodge!
Godnat
Carsten

1 kommentar:

  1. Chile er godt for forbrændingen.
    Hvis I beder om mad uden chili, så smager det kun lidt af chili, jeg taler af erfaring.
    Fortsat god tur.
    Kh John

    SvarSlet