mandag den 10. januar 2011

Første dag i KhaoYai


Her bor vi

Jord- og betonarbejdere

Husk - forstør billede ved at klikke på det.
Der ligger een stor lystyacht i en lille sø foran klubhuset - en mærkelig idé!


I dag stod der golf på programmet. Det var "Rancho Charnvee", som var en god golfoplevelse. Jeg vender lige tilbage til golfen lidt længere nede - mest for golfere.
Eco Valley Lodge, hvor vi bor, er en klynge bungalows "in the middle of nowhere" - midt i junglen og langt ude ad grusvejen. Men et dejligt fredeligt sted, hvor der imidlertid også bor en rejsende højskole med 15 unge piger og tre unge mænd (ikke Tvind!). De er meget søde - og har holdt party i eftermiddag for ikke at forstyrre os i aften! De har lige haft en limbo-konkurrence. Vi kan spise alle måltider her - men også bestille lodgens bil, hvis vi vil andetsteds hen at spise.
Det var lidt specielt i morges at køre til golfbanen, for vi kørte igennem mange strækninger af primitive boliger og småudsalg, som mest af alt mindede om Afrika. Og i skolerne stod elevene på række og geled!
Pludselig kommer man så til et meget velordnet område og en velfriseret golfbane. Men sådan veksler det her.
Vejret er perfekt til både golf og andre aktiviteter. Indtil kl. ca. 10.30 køligt - derefter sol - men ikke ubehageligt - skyder på ca. 27 gr.
I morgen skal vi på cykeltur. 15 km til nogle spændende grotter.
- Nå, ja billedet i midten kræver vel en forklaring. Golfbanens restauration skulle have gulvet udvidet. At se det murersjak, der stod for det, var en oplevelse i sig selv! 10-12 mand lod spande med mørtel gå fra mand til mand fra cementkanonen til stedet, hvor det skulle bruges. I DK ville der nok kun være en eller to mand til det job! Det overraskede - for de er ellers godt med her til lands. "Das Land des Lächelens!"
MEST FOR GOLFERE: Rancho Charnvee var et positivt bekendtskab. Meget velplejet og organiseret. Det eneste minus var, at de søde piger, som var vore caddies, ikke kunne ret meget engelsk - de var næsten ikke til at snakke med. Men søde var de.
Greens var perfekte, men havde alle en næsten usynlig hældning.

1 kommentar:

  1. Hej!
    Du skrev ikke noget om, hvad de "usynlige" hældninger kostede på scorekortet.
    God "biketour" tirsdag, husk nu smøremiddel.
    Kh John

    SvarSlet